Minőségi bőr. Egyedi tervezésű és kivitelezésű alkotásaink a legigényesebb megrendelők számára készülnek. Feladatunk a gondolat megszületésétől az alkotáson át a megrendelő elismerő pillantásáig tart. Számunkra csak a legkiválóbb minőségű alapanyagok és a perfekt technikák elfogadhatóak, melyekben a forma és a funkció tökéletesen harmonizál.

Hagyomány. A bőrmunkák a magyar népi hagyományok és a pásztorművészet elemeit ötvözik a harmonikus modern tervezéssel. Az évszázados technikák alkalmazása és kiváló minőségű természetes anyagok felhasználása biztosítja a tárgy és a tulajdonos harmóniáját.

Természetes anyagok. A bőrmunka alapanyaga legtöbbször növényi cserzésű hordófestett marhabőr. Egyedi készítésű csatok, melyek anyaga réz, alpakka, csont vagy szaru. A bőrtárgyak kézi varrással vagy bőrfűzéssel készülnek. Ezek a technikák korlátlan tartósságot biztosítanak.

Egzotikus bőr. Díszíthetőek egzotikus bőrberakással, szironyozással vagy maratott fém applikációval. Bármely motívum, monogram elkészíthető.

Női bőrtáska. Itt egy zebrabőr betétes női táska látható, harmonika-szerűen szétnyíló felépítéssel, rejtett biztonsági rekesszel.

Kínálatunkban sokféle bőrből készült termék található: táska, övtáska, speciális hátizsák, töltényöv és tölténytartó, bőröv - széles bőröv is, puskaszíj, aggató vagy aggaték, fonott bőrszíj, texasi nyakkendő…

Ezen felül bőrtárgyaink esetében ápolási tanácsokkal tartunk folyamatos kapcsolatot vásárlóinkkal.

Hochstein vadászkések
és vadászfelszerelés

  Cím: 1238 Budapest, Templom utca 59.

Telefon: +36 1 287 0041

+36 30 645 5465

+36 30 977 5901

Email : info@hochstein.hu